De slager uit de buurt

bij u op de markt

Marktslager Niek

Sinds augustus 2021!

We bieden een compleet assortiment met allerlei lekkers. Te denken aan het rundvlees, regelrecht van de boer. Of wat dacht u van het Duroc d’ Olive varkensras? Smaakvol en vlees met karakter. Ook hebben we 2 soorten kippenvlees. De reguliere kip, of kipproducten van het ras Thoolse hoen. Maar we bieden ook ruime keuze aan ambachtelijke vleeswaren, salades en maaltijden.
Wij hechten waarde aan vlees met een verhaal. Dit proberen we te doen luisterend naar de wensen van de klant, maar ook kijkend naar de leefomstandigheden van de beesten. Dit proef je in het vlees terug. Voor verdere informatie over het vlees, kijk dan onder het kopje ‘herkomst vlees’. Ook kunt u bij ons terecht voor uw barbecue partij, gourmet-, fondue-, of saladeschotel.
Wij komen op de markt bij u in de buurt!
Kijk in de marktagenda welke dag en tijdstippen.
Wilt u niet te lang wachten aan het kraam? Plaats dan alvast uw bestelling middels het contactformulier.
Graag tot ziens,
Marktslager Niek

De klant is

koning bij ons

Uw mening telt! Heeft u tips of adviezen? Voorzie ons gerust van opbouwende feedback… We streven naar kwaliteit van de bovenste plank!
Anderzijds: Twijfelt u over een bereidingswijze? Vraag ons en wij delen onze kennis!

Bestel mogelijkheid en ophalen

op uw markt

Graag geven wij u de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen, wanneer u niet naar de markt kunt komen. Let daarbij op de aanbiedingen van deze week! Voor vragen mag u altijd bellen of een bericht sturen. Voor Borssele en omstreken geldt: Uw bestelling kunt u aan ons doorgeven via het bestelformulier of via de app. Zet erbij wanneer u de bestelling graag wilt ontvangen, dan bezorgen we deze tussen 17.00 en 18.00 uur op de gekozen dag bij u thuis. U kunt contant betalen of via het pinapparaat. We zijn u graag van dienst!

Vragen over ons vlees

Neem contact op